08 januari 2010

Revy, minus 30 grader och ny frilla....

Igår kväll var vi på Östersundsrevyn mamma, jag och Adam. Ännu en julklapp som Adam och mamma fick! Petter fotograferade som vanligt och en del av det resultatet ser ni på Östersundsrevyns hemsida www.ostersundsrevyn.com under Premiärbilder. Där kommer strax 2009 års bilder och där ligger Petters bilder från 2008 och 2007 också.

Idag var det återigen minus 30 grader än en gång...nu har det varit så här kallt en vecka och över 25 minus i två veckor...jorasatte...jag gillar det, men nu börjar bilar ta stryk. Men motorvärmaren är ju helt klart bilens bästa vän! Det positiva är väl att Storsjöns is blir tjock och fin!

Så det är otroligt fint ute med allt som är vitt och den låga vintersolen som skiner.

Idag hade jag bokat tid hos min frissa My och skulle väl köra in lite permanent igen, som jag alltid haft. Men hon tyckte att jag inte skulle ha mer tant-frisyr, så hon ville färga håret i snygg brunfärg och slinga håret i ljusa slingor. Så jajamensan, vi kör! Och jag blev toknöjd.....me like!!!

Dagens tanke...om bistra kylan...ja, nu har nog den värsta kylan varit, redan imorgon blir det mildare med bara minus 25, sedan väntar minus 18 och på måndag minus 4 (värsta sommarvärmen)....jag gillar ju kyla jag. Har varit guldvecka med den här bitande nypande isande luften!