10 oktober 2010

Ettor och nollor


Idag är det 101010 och när jag lägger ut det här inlägget är klockan 10.10
En massa ettor och nollor, magiskt datum och magisk tidpunkt. Ettpr och nollor, precis som datavärlden är uppbyggd av!

Jag har alltid fascinerats av just de här datumen, så de senaste åren, har jag alltid passat in just "magin"...har satt väckarklockan och klivit upp och skickat mail och sms exakt kl. 05.05 den 5 maj 2005 och än idag är det min tradition.
Som förra året t.ex. vet jag att det var lite stök, för då satt jag i Luleå domkyrka 090909 kl. 09.09 på morgonmässa, men lyckades ändå få iväg mina sms till min egen mobil, så att jag har något att sparas, det är liksom poängen! Idag så går blogginlägg, sms, mail, statusuppdatering på facebook exakt samma tidpunkt, jag sitter här vid datorn, har synkat alla klockor med "fröken ur", jag har ju bara 1 minut på mig liksom. Snart är det dags....=)

Dagens tanke...om magi i tid....En del väljer ju att göra magiska ting på den här tidpunkten också, gifta sig t.ex. men mitt magiska är just att vara vaken och medveten om att just nu, just exakt nu, så går året, månaden, dagen, timmen och minuten ihop, kanske också sekunden. Och detta inträffar nu så då trycker jag på skicka-knappen, exakt 101010, kl. 10.10!