25 juli 2012

Tomas Ledin och jag!

Ikväll är det dags för dans igen -- Hällesjö är platsen och återigen åker Helene och Sofia och jag iväg för lite dansande...
Det är Scotts som spelar och det lär blir mycket folk, så man får väl ta det för vad det är, trevlig utflykt, fikakorgen är packad!

Igår var det Tomas Ledin på TV, en hel timmes konsert och jag bara njöt!!! Underbara Ledin! Han är ju bara för bäst och han slog publikrekord på Skansen igår med 26.000 personer -- och alla i alla åldrar sjunger och gillar hans låtar -- märkligt att kritiker menar att han är för tråkig, banal och inget att ha -- folket säger annat....!
Minns genast sommaren 2001, då jag fick sjunga med honom tre gånger; Sundsvall, Östersund och Göteborg! Vilken grej jag var med om! Snacka om tur! Och vilken vinst sen!
Har också fått möta honom backstage senare efter att ha vunnit en tävling, så vi har setts och jag har fått sjunga med honom! Fantastiskt!




Dagens tanke...om Tomas Ledin....svårt att sluta tycka om denne artist. Har gjort det sedan 1980 och lär aldrig sluta med det! Jag är nog hans största fan när allt kommer omkring, men det är väl många som aspirerar på den titeln....;) Jag brukar säga att det finns tre män i mitt liv -- Adam, Petter och Tomas Ledin!