21 februari 2010

Gud har blivit svensk....!!!


Vilken sportbragd man fick bevittna igår kväll -- Marcus Hellner och Johan Olsson och även Anders Södergren -- vilka skidkillar som gör ett lopp utöver det vanliga och som plockar hem guld och brons och 10:e plats! Och som de hjälps åt, så att Johan kan få ligga där först och bara köra -- riktigt imponerande laginsats!
Jag är så stolt och en norsk tidning uttalade sig med orden "Gud har blivit svensk"....så är det nog...också.....!

Ja, den här veckan, en vanlig vecka på jobbet, så har man varit 5 dagar av 5 på resande fot och sovit borta 3 av 4 nätter...kört en del bil...
Sedan jag började jobba 11 januari, på en månad nu, så har det blivit 580 mils bilkörning, en sväng till Stockholm på konferens över dagen tur och retur, en sväng till Danmark på konferens, nära tyska gränsen fyra dagar tur och retur och varit borta 26 dagar, varav 15 nätter sovit borta... Ja, det är mitt jobb det...Skönt när man får landa hemma emellanåt!

Dagens tanke...om stolt svensk...jag lever mig så starkt in i idrottsprestationer och gläds såklart när det går fint, men gråter och är sorgsen lika självklart när det går tungt! Riktigt fina prestationer av lilla nationen Sverige i OS! Heja alla svenska olympier, ni är fenomenala!