08 november 2010

Tekniktråk...

Teknik i all ära, men då ska den funka också.
Idag har jag ägnat 4 timmar i sträck i telefonen med en datatekniker från Luleå, där vi försökt lösa mysteriet med min dator och uppkopplingen i och med överläggandet till en ny IT-plattform. Jag har hamnat i landet mittemellan och jag var en riktigt svår nöt att knäcka för honom, dock började han nysta i det hela, hoppas det löser sig, få se imorgon hur det ser ut!

Har idag också fått en ny mobiltelefon, en HTC desire, som vi ska använda i jobbet helt och hållet. Jag håller dock fast vid min Iphone, som jag tycker är den klart bästa mobilen som finns. Får försöka lära mig det hela med denna HTC, men känns ändå som om de gjort det mest simpla rätt krångligt...

Idag återvände Adam till snörika Kiruna och han är toklycklig för snön. Det känns alltid tungt och tråkigt när han lämnar, han tog bussen imorse vid 07-tiden och har nu landat 20.00 i Sveriges nordligaste stad!
Så nu är huset tomt, tyst och tomrummet är starkt! Nu ses vi inte förrän till jul...:(

Måste också gratta -- idag fyller min brorsdotter Cecilia 30 år! Och igår fyllde min systerdotters barn Selma 3 år! Riktigt stort grattis!!

Dagens tanke...om teknik...datorer och telefoner, precis som bilar -- de ska fungera och intekosta så mycket pengar i reparation och inte behöva timmar för att få det att funka. Nu gäller det att bita ihop, det gäller att inte ge upp. Förhoppningsvis blir allt bättre när det funkar i framtiden.