18 juli 2010

Storsjöbygdens tävlingsvecka....

Tävlingsvecka på Storsjöbygdens golfklubb är inledd. Det här är verkligen en happeningen på vår golfklubb. Många deltagare i varje tävling, mellan 150-200 pers. 7 tävlingar på 8 dagar. Starten går 07.00 på morgonen för de första och de sista startar sen eftermiddag fram till 17.00. Sedan kör folk på var 10:e minut hela dagen och sent på kvällen blir det trivsam prisutdelning. En riktigt rolig vecka, när man träffar mycket trevligt folk.
Igår skippade vi alla tre tävlingen Tia Kinnarp (sponsorernas namn syns i tävlingsnamnet), försöker kurera oss. Adam får ta familjehedern idag, Petter och jag kurerar oss en dag till medan han kör dagens golftävling som heter Sy och Damm.
Ååååå.....jag verkligen vill golftävla idag, men ska inte vara dum, jag ska spara mig till morgondagens partävling med Adam. Jag blir galen på att inte vara OK i kroppen, men det är väl bara att bida tiden.

Imorgon är det en riktigt rolig tävling -- Max Golf. Det är vår pro Max som bjuder upp till en greensome-tävling, där jag och Adam ska spela i par och där Petter ska spela med Chrille. Då startar båda med att göra sina utslag, sen väljer man vilken boll man spelar vidare på och så kör man varannat slag tills det är klart.

Gillar den här skylten som sitter ute på banan efter hål 14....man kan undra vad en "lättare fika" har för innehåll....

Dagens tanke...om golfveckan...v. 29 är en årlig institution på Sbgk...trodde nog inte jag skulle gilla att tävla i golf, men den här veckan är sååå rolig. Så nu så, nu väntar tävlingar måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag! Japp!