14 mars 2012

-14,4 kg bort!!!

Ouiiii....idag var det vägningsdags igen och jag hade tappat 14,4 kg hittills!! Det är ju helt fantastiskt, jag är faktiskt stolt över mig själv!
Och av dessa så är drygt 11 kg bara fett! Men man tackar!!!

Nu börjar jag med skräckblandad förtjusning se fram emot att börja äta mat igen och mina ögon öppnas för allt vi pratar om i vår viktminskningsgrupp kring olika matbeståndsdelar; idag pratade vi fett och protein och det var roligt att gå och handla och börja läsa på paketen....
Och så börjar jag bli lite sugen på ny garderob, det som varit en mycket trist beståndsdel i livet senaste tiden, även om jag inte riktigt själv törs pröva saker i min garderob, som jag längtar att få ha igen....det får bli sen, när det börjar märkas i kroppen!
Dessutom -- den största skillnaden är att det är skönt att röra på sig, det är lätt att gå och jag tar inte genvägar genom varuhus bara för att få åka rulltrappan....!

Nu ska jag fira med min coucous-rätt och vatten med goa isbitar i! Mumma!

Dagens tanke...om att fajtas...det här är en fajt, en evig sådan. Men jag tänker vinna den, fajten mot fett, mot att inte trivas med mig själv och för min hälsa och framtid! Katching!