27 april 2012

Mot ljusare tider...

Är sommaren på väg? Nästa vecka ser det ut så, med temperaturer som ligger över +15 några dagar -- precis så som jag vill ha det....kort vår och lång sommar, så hoppas vi på kort höst och lång vinter sen då, för där blev det fail året som gick....
Är lite långledig, känns gott, för det kommer en period nu med mycket tjänsteresor, så då är det ju toppen att få lite andrum emellanåt.
Funderar också en hel del över mitt eget ledarskap, funderar lika mycket över andras och över hur vi handhar relationer och personer och ser fram emot att i höst få gå en arbetsledarutbildning, för att på olika sätt värdera, omvärdera och förnya mitt sätt att vara som ledare.

Petter fick en ny genomgång av sin syn häromdagen och den hade förbättrats något på vänster, men ingen förändring på det högra ögat. Fortsatt muntligt körförbud, men körkortet är kvar vilket känns som ljusning ändå... Han får också fajtas vidare och börjar från 1 maj att jobba 50% på sin väg tillbaka till heltidsjobb igen. Planen är att han 1 oktober går upp emot 75%, det är gott att det finns möjlighet att han får göra det här i lagom takt! Han har SÅ stor fighting-spirit och jag beundrar honom storligen för detta! Kämpa på Petter! Det här går tokfint!

Dagens tanke...mot ljusare tider...det känns att livet blir ljusare på många sätt; dagarna blir längre och ljusare kvällar, livet blir enklare utan en massa övervikt och därmed också ljusare och Petter strävar på hela tiden framåt....och om 1,5 månad är Adam student och ännu en epok avslutas i hans liv och någott nytt får påbörjas!