23 juni 2010

Sommarledighet....yippey!

Vilken natt...har inte sovit mer än några minuter åt gången, upp och gå för det "pirrade och stack" i benen, kunde inte andas eller svälja....ja, när klockan var 06.00 bestämte jag mig för att packa ihop och åka hem och mina kollegor fick fortsätta på egen hand, vilket de med bravur gjorde, för i det här tillståndet var jag itne till någon hjälp alls. Försökte ta lite frukost som lätt kunde "rinna ner" yoghurt, te med honung och sen bedöva halsen med halspastiller, så att jag lunde ta en bit smörgås på vägen. Kände att det var lika bra att tuffa hem medans tid var, medans jag stod på benen. Solen stod lågt och vackert tidigt på morgonen.

Det var oerhört skönt att komma hem, sov nästan 3,5 timme hemma, underbart!
På vägen hem fick jag ta en paus så jag inte skulle somna vid ratten och då stannade jag och plockade midsommarblomster som är så otroligt vackra nu längs vägkanterna, blir så lycklig över det!

Dagens tanke...om förkylning...ja, min sommarledighet börjar nu och då som förkyld människa, riktigt jobbigt med förkylning, riktigt skönt med ledighet, bara att gilla läget. Förhoppningsvis hjälper det mig att relaxa ner en bit!