05 mars 2012

Personaldagar i Åre

Vi har personaldagar i Åre på Holiday Club och idag har det varit en riktig aktivitetsdag efter intensivt tänke-arbete på förmiddagen kring vår roll som stift och tankar kring hur medlemsundersökningen ger oss signaler inför framtiden.
På eftermiddagen hade vi en toppenkul poängjakt i Åre by hela eftermiddagen. Med hjälp av en mobil fick vi olika uppdrag, alltifrån att leta koder på givna symboler till att lösa uppgifter som handlade om kunskapsfrågor, samt uppdrag att göra -- alltifrån att fota röd skidhjälm, fotografera så många hundar som möjligt, skoteråkare, ta reda på vad en kopp kaffe kostade på macken i Åre eller vilken champagne som föredrogs på en krog i backen eller att ta reda på siffror på telefonnumret till konsumentkontakt på Cola-burk ihop med EAN-kod eller hur många mm ett A4 är på längden etc etc.....intensivt och mitt lag fick inte ens tid att fika, för vi hade fullt upp!! Och mitt lag vann bestående av mig, Maria EP, Jan S, Leif N, Mikael G och Ann-Charlotte S-J -- yes!!! Sånt där är såååååå kul och jag ger mig ju inte!

På kvällen blev det hundspann till Tännforsen och 15 ekipage med ca 150 hundar drog oss alla iväg, fantastiskt att i månens sken få korsa skog, myrar och sjöar.

Väl framme i Tännforsen fick vi besöka igloon som byggs upp vid forsens kant, som var fantastisk vacker med ett kapell, övernattningssvit och är en minimini av ishotellet i Jukkasjärvi. Men det var riktigt fint och forsen var ju så otroligt vacker, jag gick till och med en bit in under fallet -- maxad upplevelse!


Dagens tanke...om en fin friskvårdsdag med mina medarbetare och arbetsgivare
....TACK för en fin dag mina arbetsgivare och chefer, känns gott i själ och hjärta!