26 december 2010

Rea-dag

Mellandagsrean startar klassiskt på annandagen, även om några firmor tjuvstartar med mellandagsrea redan i förväg, innan jul (men då är det ju en fördagsrea?).
Petter var två svängar på Mediamarkt idag och jag med stor bävan tog mig an ett klädbyte på Birsta city, men det var verkligen med ett djupt andetag och en ängels tålamod...inget för mig, jag blir helt tokig på allt folk och på alla arga människor i kö, på alla som tutar på parkeringar, på gråtande varma barn i vagnar....
Samtidigt drar snöovädret förbi här, det fullkomligt vräker ner -- det blåser, bara några minus och det snöar riktigt mycket! Me like!
Ikväll är Adam och Petter på bio och jag tar mig an lite betalning av räkningar och pysslar lite med mamma här hemma. Ska packa ihop också för imorgon bitti ska vi åka hemåt, för Adam vill till Åre och åka skidor!
Dagens tanke...om rea....jag blir riktigt trött på mycket folk. När det är rea då flyr jag egentligen butiker, finns ju över 300 dagar att handla på annars. Naturligtvis går man på rea med breda barnvagnar och trötta barn som inget hellre skulle vilja vara hemma och leka med julklapparna! Kom igen nu -- shoppa kan vi vuxna göra för egen del och sprida ut oss jämt över årets alla dagar, varför trängas och vara ilsk?