16 maj 2010

Saknar....


Sista dagen Adam är hemma på en månad, sista dagen innan han kommer hem för 10 veckors sommarlov. Mycket att fixa idag, kläder skulle tvättas, matte skulle räknas, väskor skulle packas och mössen skulle få rent i burarna, samtidigt som vi skulle äta familjemiddag på Athena, Adam ville hinna skejta på stan, det kom åskskurar ute och....ja...vi hann det mesta!
Adam och jag tog flyget ner till Stockholm nu ikväll och där hoppade Adam direkt på kärran till Kiruna via Luleå. Väskan var rejält tung, så Petter fick plocka hem lite prylar från flygplatsen, medan vi packade om lite i handbagage, lurade incheckningstanten vi varit hos först och gick till en herre, som gladeligen tog emot väskan med 5 kg övervikt...undrar vad det egentligen är med Frisells och tungt bagage? Adam har med sig lite "förning" upp till norr, så hoppas väskan hann med att byta plan också!

Själv är jag i Uppsala ikväll, för att imorgon utbilda blivandepräster kring konfirmand och ungdomsfrågor imorgon. Sånt är alltid skoj!
I gårdagens tidning fanns Adam som grattis-annons!! Lite sent, men vi har alltid satt in det i tidningen, så även den sista födelsedagen på väg in i vuxenlivet...!


Dagens tanke...om tomheten som smyger sig på...nu försvinner Adam norrut igen, för att göra sista rycket innan sommarlovet uppe i Kiruna. Han kommer att fokusera nu, för att klara av alla prov som återstår och han kommer att göra det tokbra, det vet jag! Tänk vad fort tiden gått, han har varit där ett år redan, bara två kvar...och ändå....även fast jag försöker vänja mig, så saknar jag honom redan, saknar att han är hemma hos oss, saknar musiken från nedervåningen, huset fullt med kompisar, studsmatte-dunk utanför, truligheten, gosigheten, kramarna....*suck*...älskar dig min son!