12 september 2012

Itrim!

Itrim -- mitt andra hem och jag är lycklig över att få kunna träna igen. Jag står just nu stilla i min viktnedgång, men hoppas att jag kan fortsätta tuffa på snart igen. Jag behöver sätta upp nya målbilder, för att det ska fortsätta gå framåt. En bra sak att fundera över är om jag är på väg från något eller till något. För mig är det nog både och. Jag är på väg från det ohälsosamma, det tunga, det jobbiga och jag är på väg mot ett aktivt liv utan ohälsa och gärna på väg mot ännu mindre klädstorlekar!


Idag hade vi en bra pepp-genomgång i min viktminskningsgrupp och vi skrev positiva saker om varandra och så här skrev mina Itrim-kompisar:
* Det är alltid roligt att träffa dig!
* Du känns så varm och klok, säger bra saker! :)
* Omtänksam, glad
* Glittrande varma ögon
* Lugn, fångande röst

Min hälsorådgivare Jenny ska jobba mer med Itrim Sverige och kommer lämna vår grupp, vilket kändes sorgligt som besked, samtidigt förstår vi det hela. Nu ska vi få Lina istället, som är en härlig person, men det är så speciellt med sånt här, man byter inte tandläkare eller optiker eller såna funktioner så ofta, hälsorådgivare inkluderat.
Det känns sorgligt, men ändå glad att jag fått stöttning av henne så här långt! Min grupp betyder jättemycket, så det är gott att vi har varandra!

Dagens tanke...om att bli peppad....det är viktig med peppning och den driver mig framåt. Den kommer från olika håll men betyder samma sak - moving forward!