26 september 2010

Ladies night!!

Ikväll har jag och min underbara samba Eva varit på Ladies night i Norrköping. En kväll då herrar icke göre sig besvär,endast om man vill underhålla kvinnorna. Till och med herrtoaletterna fick se sig raderade av aliens i rosa glasögon...=)

Och budskapet som trummades ut till tjejerna, var att vi skulle gå hem till våra män och säga:
Martin Stenmarck med klumpfot (hälsenan av) var märkbart justerad och såg ut att ha ont -- operation väntar på måndag för honom, tur det!

Brolle gjorde en lysande insats, precis som Andreas Johnsson där hans Glorious lyfte Himmelstalundshallens tak.
Måns Möller gav oss meningen med tvåsamhet -- att bli feta tillsammans! Han var riktigt bra och det var inte alls så mycket underlivshumor som det varit tidigare.
Steven Simmonds har en ljuvlig röst, precis som bandet med Patrik från Blond -- ljuvlig stämma!
Den här gången satt vjag på läktarplats och kunde befrias från en del överförfriskade damer som mest gör det hela ytterst pinsamt, som fanns nere på golvet som middagsgäster.
Eva och jag hade en härlig kväll med fin underhållning! Petter fick ta på sig arbetskläderna och fotografera för produktionens och Martins del -- många fina bilder blev det, men ni får hålla tillgodo med de stackars bilder som min lilla kamera kunde fånga.
Dessutom vill jag idag hylla Adams gudfar Tommy, som fyller 50 år! Varmt och stort grattis till dig vännen!

Dagens tanke...om tjejernas kväll....det är speciellt med den här tillställningen, den är både ock liksom. Dels är det riktigt hög klass på underhållningen de bjuder på, dels är det som det är med 2500 kvinnor på samma ställe. Stod utanför toadörrarna och väntade på Eva och fick se en härlig kavalkad av klädstilar i alla åldrar mellan 15-75 år....*ler*....en bunt ladies i högform liksom!