23 maj 2010

I mål....


En dag då vi fortsätter få ordning på vårt vardagsrum och mitt i allt det stöket försöker jag också skriva tentan klar...det sitter hårt åt, en systematisk-teologi-uppgift som trilskas med mig, har sovit på saken ochhelt plötsligt så får jag en bra infallsvinkel bland hjärncellerna...så lyckas jag med det! Alla tre uppgifterna klara i alla tre ämnena! Känns underbart! Skönt! Befrielse! Ska firas så småningom! Men om allt går vägen här, så har jag nu skrapat ihop 30 hp religionsvetenskap, med mycket möda och stort besvär och också gott intresse!
Jag har sökt nya utmaningar till hösten, får se hur jag tar mig an det till hösten eller om det är några andra utmaningar jag istället ska låta gå före...
Ikväll var vi ut till golfklubben för att ställa iordning våra prylar i vårt förråd. Så nu är det nära, blir så sugen på att spela golf -- nu väntar 4 månaders härlig sport!

Dagens tanke...om avslutade studier...äntligen i mål. Det har varit en lång väg, många ord har skrivits, många tankar har tänkts och 1000-tals sidor har lästs i alla 20-talet böcker. Intressant helt klart, men det tar på att både behöva jobba och också plugga...eller behöva och behöva, ingen har tvingat mer än jag själv och nu har jag nått fram för den här gången! Baskursen inhämtad! Tjeding!