19 maj 2010

Profiler...



Kungligt minnesmynt har tagits fram och det är inte riktigt porträttlikt. Undrar om kronprinsparet är nöjda med myntet, tänk att det ska rulla många många år och så ser de ut sådär...hmm...
Jag kommer nog inte köpa nåt mynt, en valör är på 4000 spänn...
Jag är för monarki, jag tycker absolut vi ska ha ett kungahus. Tänk när det kommer kungababysar till Sverige också. Och hur många är inte de killar som nu trånar efter att få Madeleine, för kan Daniel från Ockelbo få Sveriges arvtagerska, så kan ju nån annan kille få nästa prinsessa...och halva kungariket!

Hollywoodfrun Maria Montazami har underbara repliker; "den som köper sin första tofs, kommer inte att ångra sig"...."Tofsar eller tazzels som det heter, tofsar låter så tofsigt"...."Jag tycker om när Cameron kör den....(bilen)....han är ju MAN"..."Det är lycka att få en sån här riktigt GUL ostkrok"

Dagens tanke....om profiler...jag följer kronprinsparet inför bröllopet, det känns spännande med kungligt giftemål. Och jag ÄLSKAR Maria Montazami i Hollywoodfruar, hon har så sköna kommentarer så man bara baxnar och hon är så skönt sävlig. Profiler, eller hur?!