23 oktober 2010

Nu är det jul igen...

Petter har återigen fotograferat åt Martin Stenmarck igen på Eon Arena i Timrå. Jag stannade hemma hos min mor och hade fredagsmys med henne, en egen Ladies night!
Idag återvände vi hemåt och tog genvägen över Ikea -- mammons hus -- och vi var inte ensamma, trots att det är några dagar kvar till löning. Vårt uppdrag var julklappspapper och så är det Så -- vi plockade på oss lite ljus, lite köksgrejer, lite julklappar och lite julklappspapper och snören och min favorit -- Swedish fish, ni vet godis-fiskar, fast i amerikansk tappning -- de är de godaste!!!
Är inte riktigt säker dock, på informationen på julgranen -- Granen tillhör utställningen...OK? Ja? Skulle den inte tillhöra utställningen eller? Skulle nån ta granen och plocka av pyntet för att man ville köpa granen?

Ikväll kommer Adam hem från Kiruna för att vara hemma 2 veckor -- en vecka med distansstudier och en veckas höstlov! Underbart att få rå om honom längre tid, han fattas mig liksom och är efterlängtad!!

Dagens tanke...om snabbshopping...när man har med mannen på Ikea så måste vi ha ett kort och konsist uppdrag och göra det och sen gå ut. Han kvävs nästan av att bara gå och kika bland alla människor....=) Så jag har blivit ruskigt duktig på att kika runt fort och att snabbshoppa!