29 juli 2010

Akuten....

Hmm....ja, det här är inte så spännande...här kommer dagens sjukbeskrivning av den här bloggaren...
I förrgår kväll akut magvärk m.m vilket gjorde att jag sov hela dagen igår, men efter konsultation med läkaren så fick jag remiss till akuten, där Petter och jag tillbringade hela onsdagskvällen -- 5 timmar i väntrummet och 1 timme inne på medicinakuten, där sista kvarten var undersökning av läkaren.
Måste erkänna att Östersunds sjukhus akut behöver en uppfräschning och ett omtänk när det gäller hantering av patienter och en miljö som inte får en att totaldeppa ihop utan att bli något gladare och piggare. Att vi sen behöver sitta tre timmar utan besked, för att då få ytterligare 2 timmars väntan, när man lätt skulle kunna "ringa in oss" på 5 minuter, om jag fått vänta hemma i lugn och ro tills det var min tur...

Nåväl, fortsatt flytande, snäll diet är ordinationen, ingen bakterie, men väl en retad tarm som behöver återhämta sig...En effekt av mina två penicillinkurer och speciellt den sista.
Så, ja....6 veckors sjukdom av min semester, måste erkänna att jag inte tänkt den här sommaren så....men det blir inte alltid som man tänkt sig...kanske nyttigt för den här fröken att lära sig! Men vet inte heller hur jag ska orka med hösten, utan att ha fått vara ledig och njuta!

Dagens tanke...om att vilja vara frisk....nu så, nu måste det här vända. Så nu kör vi -- jobb på yran väntar, ikväll ska vi käka middag med våra vänner från Östergötland och det är bara att bita ihop, kom igen nu kroppen!