21 oktober 2012

Vi vet inte var vägarna bär....

En söndag med snöklädd mark och imorgon ska vintersulorna på båda bilarna -- det är dags nu!
En söndag då Petter jobbar med Adams studentbilder och kommer ihåg mer och mer hur han gjorde med fotoredigering igen...glädjen är total!
En söndag då jag fyller kylskåpet med nyttigheter; mängder av frukt och grönt efter storhandlingsrunda -- till veckan blir det matregistrering till min hälsocoach och dietist som ska analysera hur det ser ut.
En söndag med lite städning, lite tvätt och lite bil-pyssel med rengöring av fälgar bl.a.
En söndag då jag kör järnet med pulspass på Itrim -- jag tränar alltså 4-5 gånger i veckan och har rejäl vardagsmotion varje dag, fantastiskt, vem kunde ana detta komma....? Inte jag....
En söndag då min chef och min biskop skriver mail till oss alla arbetskamrater och berättar att vår arbetskamrat Lena avlidit i morse -- tungt besked, arbetskamrater ska ju inte dö, vi jobbar ju tillsammans och är i arbetsför ålder liksom! Tankarna och bönerna går till familjen och till Lena, där hon nu är!
 
Dagens tanke...om en söndag i oktober....en skön söndag, en söndag att ladda batterier inför en intensiv arbetsperiod på 9 dagar på raken innan lite ledighet väntar. Men också en söndag, då man får ta till sig att livet är här och nu, dagen är dig given och om imorgon vet vi inte så mycket förrän imorgon kväll vid den här tiden....vi vet inte var vägarna bär....