29 juni 2010

En vändning i sikte....

Idag har min Petter namnsdag! Grattis vännen!


Höjt värde på sänkan sa doktorn och bihåleinflammation gjorde att penicillin beordrades! Och så lite starkare hostmedicin -- min syster varnade mig för den, min pappa hade alltid en förkärlek för den gjorde susen och inser när jag tar den igår kväll, att den här smaken känns igen, det var den hostmedicin jag fick som liten....och den innehåller lite morfin, så man får va försiktig!

Förhoppningsvis ljusnar det i horisonten, vore inte tokigt, för nu orkar jag inte sitta med 8 kuddar och sova längre, det känns sååååå tungt, kroppen får ingen vila och jag sover inte många minuter per natt.
Idag har solen strålat emellan molnen och jag har fått liten stund ute i mitt "paradis" på baksidan i härliga solstolen. Suveränt skönt!


Imorse levererades Adams säng från Ikea också, tokfint med hemkörning faktiskt, handla on-line är bra det, slipper man släpa själv och åka ända till Sundsvall för det hela.

Dagens tanke...om vändning....det känns i kroppen att penicillinet börjar verka. Täpptheten och snuvan går undan, trycket i pannan för bihåleinflammationen och hostattackerna avtar. Så det finns hopp om livet. Bara lilla mor också blir piggelin nu, så är allt frid och fröjd.