20 februari 2010

Saffran, Valentine Day

Igår kväll gick jag och min kollega M på Saffran! Min favvorestaurang i Sundsvall!
Saffran är en spansk Tapasrestaturang med underbar Tapas. Jag valde såklart mina favvostapas, vilka är desamma för M, så det blev Vitlöksmarinerade räkor, Fläskfiléspett på tomatsallad, vitlökskyckling och Friterade potatisklyftor med Aioli....i efterrätt blev det apelsinglass i apelsinskal.
Efter det gick jag på bio och såg Valentine Day -- en måbra-film och riktigt bra tyckte jag! Ja, man måste ju försöka göra det bästa man kan för att förgylla tillvaron....
Har sett Melodifestivalen ikväll -- älskar BMG (Blue Man Group). Har sett de på Youtube och de är otroligt duktiga trummisar och underhållare i sin tysthet!

De skulle jag gärna vilja se på en konsert!

Dagens tanke...om en ofrivillig fredagskväll...när man måste iväg och jobba, vara iväg från familjen och det är helg, får man göra det bästa man kan av situationen och skapa förutsättningar för att man ska klara av väntan och resetiden....så vad passar inte bättre med god mat och bio? Funkar för mig...men skönt att vara hemma ikväll, dock gräsänka, eftersom Petter och Adam är i Åre för Adams skidtävling över helgen...ser fram emot dagar med familjen nu!