02 oktober 2010

Sköna lördag....


En skön lördag hemma, skönt att Adam är hemma också. Dock så har han varit ute och cruisat med bilen halva dagen, vet inte hur många mil han kört....inatt kom han hem efter 03.00 och ikväll tar han och Martin en tur i friheten!
Men bara vetskapen att han är här, sover i sin säng och att vi kan få äta ihop som familj, underbart! Imorgon bär det norrut för honom igen, men han kommer ju hem om 3 veckor och har 2 veckor härhemma då!
Vi har firat Adams körkort ikväll och firat i förväg Petters födelsedag med middag och tårta ihop med goa vännerna Hallbergs! Som alltid trevligt!


Dagens tanke...om familjen som är samlad....nu är jag hel igen, jag blir det när vi tre får vara ihop. Det går bättre och bättre att Adam finns på Rymdgymnasiet, men klart är att jag mår gott av att ha mina herrar nära mig! Och jag är fortfarande stolt som "tuppen" -- han har friheten fullt ut, han har eget körkort nu! Och vår tvättmaskin går för fulla muggar, så att det blir lite rena kläder som styr iväg mot Kiruna imorgon!