06 januari 2011

Wallmans dinnershow i Åre!


Ikväll har vi varit med familjen Hallbergs på Wallmans salonger i Åre -- vår årliga tradition!
Det är en härlig fyratimmarsshow med en fyrarättersmiddag som vi får avnjuta och vi ger våra barn den här upplevelsen som en julklapp!
Den här gången var huvudrätten sådär -- tog kalvrygg men njae, den var bättre förra året. Men tapas som starter var riktigt smarriga, svampsoppan, för att inte tala om efterrätten med blåbärsmunk, chokladtryffel och Tiramisu!
Det som lyfte hela showen var Tomas Ledin-medleyt dom körde -- tänk vilken lycka för lilla mig!!! UNDERBART!!!!
Vi satt längst fram denna gång, visserligen i drag från rökmaskinen, så chansen att man är förkyld i morgon är överhängande, men ändå! Såg tokbra ju!
Dagens tanke....om upplevelsen Wallmans....det är ett härligt koncept Wallmans salonger -- att få show och middag ihop, att showartisterna också serverar och "umgås" med sin publik. Förra året var ju Liza med i showen, Liza som varit med i Emmas Caracola -- jag tyckte nog att hon och andra som var profiler ifjol och stack ut, saknades i år...gillade dock Peppe som person riktigt starkt och Malik som ifjol "flirtade" med mor min, sjöng Ledin-låt till mig liksom! Tack för en underhållande kväll! Och tack för sällskap Hallbergs -- utan er, inge Wallmans!