16 november 2010

Goa underbara Emma!


En helt underbar kväll ihop med "mitt" dopfadderbarn Emma i Stockholm! Först fick jag en underbar hårbehandling på salong Björn Axén av henne. Med champagne dessutom -- inte varje dag som man får bli så ompysslad!

Sen åkte vi och åt middag på söder, till en Thairestaurang -- Kohphangan, med god mat och en inredning så man fick känslan av att vara mitt i Thailand. Ett bord var i en tuktuk, helt plötsligt mörknade allt och åskan gick med blixt och dunder, toaletten var riktigt speciell...
Vilket underbart ställe med åskväder och blixtar, vi satt mitt i djungeln liksom. En supergod drink med passionsfrukt, till förrätt friterad scampi, sen en thaiwok med kyckling och massa smarrigt och i efterrätt tog jag cognacsflamberade jordgubbar med kokos och glass och Emma tog tokgoda sorbeter!

Vi hann prata mycket och bara mysa och njuta av tid ihop -- det är så sällan vi kan tajma in det. Tack älskade Emma för ikväll! Me like! Och vi gör om det snart ju!

Idag måste jag bara säga grattis till min systersons två tvillingar Oliver och Jonathan som fyller 6 år idag! HURRA!

Dagens tanke...om våra dopfadderbarn...jag har två såna, Emma och Johanna. Älskar de båda två som min egen Adam, för de har alltid varit som våra barn, halva mitt liv liksom! Så lycklig att jag har dem i mitt liv!