29 juni 2012

Golfrunda och träning!

Petter och jag gick 9-hålsrunda idag, det funkar bra för Petter att gå 9 hål, mer än så behövs en golfbil, inte för konditionen, utan för fokuset och för att hjärnan ska orka med koncentrationen. Men det går bra, Petter slog rejäla slag idag, bl.a. greenträff på hål 13 som är ett rätt långt hål.
Jag har också börjat förstå att min träning ger resultat, för jag slår mycket längre med mina klubbor än tidigare, har börjat bygga muskler alltså....;)
Här mitt slag på hål 14, rätt bra ändå....:)



I eftermiddag har jag äntligen varit till Itrim och tränat, efter 1,5 veckas uppehåll pga förkylningen, men nu fick det vara nog liksom, nu bara måste jag få köra på. Det kändes att det hade varit ett tag sen, men det var afterwork med schlagertema, så det var go musik och jag var på slutet helt ensam i lokalen, gott om plats!






Dagens tanke...om rörelse...så skönt att få komma igång och träna igen. Trevligt att också få känna känslan av längtan efter rörelse, det har jag inte varit med om förut! Och jag lovar att Itrim är lättare än man kan tro -- och så otroligt roligt!