09 juni 2010

Mommas steakhouse...

Efter en intensiv dag då målningen blev klar (efter att återigen konstaterat att kaktusfärgen då inte räckte och den var slut i butik OCKSÅ, så Petter fick åka till färgaffär och bryta ihop en liknande färg) och vi börjat sätta tillbaka saker som nya gardiner och rullgardiner (skönt för att kunna få till lite mörker i midnattssolens rike -- klockan är 23.00 och solen strålar som mitt på dagen.
Det blir riktigt tajt för oss att hinna lägga golvet imorgon, men vi får göra vårt allra bästa för att hinna med!

Så idag firade vi att skolavslutningen närmar sig med att gå till Mommas steakhouse och käka en god köttbit ihop med Adam och Jennifer! Riktigt riktigt gott! Worth waiting for kan man säga, för Adam hade skoldag till kl. 19.00, så det blev ingen mat förrän vid 20.30...Men gott var det, trevligt hade vi och härligt sällskap av fina, goa Jennifer!

Dagens tanke...om sista skoldagarna...Adam har idag kört gocart med klassen efter studsmatteträning och nu ikväll åkte han iväg till Jennifer en stund för att sen i natt när solen rundat Luossaberget på väg "upp" (den går ju aldrig ner nu), så ska VIG:arna filma till VIG-filmen de gör. Så vid 02.00-03.00 så samlas klassen....och imorgon ska de vaka in sista dagen ihop....så det är en del "nattjobb" häruppe, tur att han får komma hem sen och vila upp sig inför sommarjobbet...