09 oktober 2010

Svindlande tankar

Har en skön kollega, som får mig att reflektera en del. Han menar att det kan tänkas att det jag gör med bloggen har haft betydelse för andra. Typiskt mig att bara "tänka på mig själv", när jag menar att bloggen varit mitt eget andhål -- den kanske också har lästs av en och annan själ som inte hör till min närmaste "krets"? Egentligen inget frågetecken, för jag vet att det är så, har fått återkoppling på det...men ändå....Märkliga tanke.

Man har ju aldrig någon kunskap om hur många som ser mina ord och bilder, det finns numer statistik här på min blogg och den både fascinerar och skrämmer lite, för jag förstår att det är aktivitet här...

Den är ju helt offentlig såklart och jag har förstått att om man googlar vissa ord som jag skrivit om, så kommer den upp och att det är helt främmande människor som tar del av det jag skriver -- tanken svindlar ändå!

Tänk om....
...jag har kunnat glädja någon med mina tankar här på bloggen
...jag har sårat någon med mina ord
...jag har hjälpt någon till tröst med vad jag delat
...har gjort någon ledsen med min handling i skrift
...har inspirerat någon i de bilder jag delat
Tänk om...

Dagens tanke...om att dela med sig av sig själv...det är ett uppdrag så gott som något, att vara en del av helheten, att dela med sig av det man själv fått i gåva av Gud och livet, att jag står till förfogande för mina medmänniskor. Inte alltid enkelt, vi gör väl alla så gott vi kan, det här får vara mitt bidrag till omvärlden.