24 oktober 2010

Adam is in the house!

Adam is in the house! And so is life! Livet blir liksom helt när han är hemma, då är vi familjen igen. Han hann inte kliva av bussen så var också Andreas där och följde med oss hem för middag och övernattning -- jättekul att se honom igen, det blir glest mellan gångerna ju.
Sitter här och huset är inte tyst, utan musiken är på, det rör sig, kylen är fylld, maten ska planeras och det är skönt. Riktigt skönt!
Jag kan visst vänja mig vid tvåsamheten med Petter, som jag också tycker mycket om, men är glad för att vi än så länge får ha sonen härhemma. Det dröjer inte förrän han INTE är mantalsskriven på den här adressen, att han flyttar "på riktigt" liksom. Nu när han pluggar borta, så är ändå bostadsort och adress här. Så det betyder ju att vi har honom hemma alla lov heltid. Men annat blir det ju när han flyttar till eget, då kommer han ju bara hit och hälsar på -- huvva! Tiden springer iväg liksom!

Och alldeles nyss satt jag, Adam och Andreas här och kikade på bilder från Adams olika kalas, det var ju inte länge sen han fyllde 5 och och fick trummor

6 år och hade Mc Donaldskalas eller 7 år och hade Maskeradfest
eller 8 år och då var det Rymdfest med disco -- ser idag att en av 8åringarna "ger mig fingret, på ett av korten...sedärja=)...ska börjas i tid!

eller 9 år och då tog vi med alla barn upp på utomhuskalas till härbret i fjällen

eller 10 år med Tacofest uppe i caféet i Gustafsbergsbacken

eller 11 år då vi körde "Badrock" på Östbergsbadet

Dagens tanke...om att minnas tillbaka med bilder...när man kikar på gamla bilder, så förstår man att det händer saker. Inte så mycket inuti, men utanpå kan jag tycka som vuxen. Men både ock när det gäller barnen. Just nu har jag äntligen tagit tag i familjens privata fotograferande och har närmare 70 GB privata bilder, som jag sorterar och sen ska låsa in en hårddisk med bilderna i bankfacket, så det finns en säker backup. Dock är jag något bekymrad, eftersom tekniken utvecklas och undrar över hur länge kan man läsa de här digitala bilderna i framtida format? Måste allvarligt dra ut dem bästa på fotopapper också, för säkerhets skull. Bara det ett gigantiskt arbete, men jag är ju halvvägs på väg, så det är bara att fortsätta!