12 mars 2010

Jämtlands nationaldag....


Idag har Adam och jag varit i stan på Gregoriemarknaden. Och det är Jämtlands nationaldag idag -- Jamtland, Jamtland, jamt och standut! Vi kunde shoppa både sockar, gammeldags godis, remmar och Augustas chokladbollar. Dessutom kunde vi njuta av en ungersk langos, riktigt smaskigt!

Ikväll har vi haft familjen Hallbergs på middag, var så länge sedan och det är alltid lika trevligt. Vi såg Let´s dance också med smarrig efterrätt.
Timrå hänger sig kvar om kampen om en slutspelsplats och det avgörs imorgon, då de MÅSTE slå Luleå, som också vill ha den där platsen! Men, jag håller tummarna! Och ber böner att det SKA gå...
Dagens tanke....om en trevlig fredag....skön dag med Adam, känns att tidpunkten när han ska iväg till Kiruna närmar sig med stormsteg och det ogillas såklart. Så man får njuta medans tid är. Skön kväll med våra goda vänner...vi hinner inte ses så mycket under vintern, var riktigt länge sen vi träffades. Tänk att livet ska rulla på så pass, att man inte hinner med det som är viktigt. En riktigt trevlig fredag!