30 juli 2010

Yranbilder.se


Då var det dags igen, att jobba för Petters sida Yranbilder.se då vi fotograferar hela Storsjöyran och främst artistuppbådet torsdag till lördag.
Så ni är varmt välkomna in flera gånger om dagen, där Adam, jag, Petter och Leif hjälps åt att fotografera livet i Östersund de här dagarna!
Igår var det Europe som regerade Storsjöyran, riktigt bra konsert och mycket folk. Hörde "Carrie" ljuda över stan och Storsjön när jag tog bilen hem genom natten.
Idag blir det väl mest tryck på Kents spelning och Adam är bedrövad över att rap-bandet N*E*R*D från USA har ställt in ikväll, få se om han och pappa Petter ändå går på artistbaren i natt.
Nu har våra vänner Sjövalls åkt söderut igen, vi hann ses och käka en god middag på Athena igår. Jätteroligt att ha de här en stund, vi ses säkert till veckan också, på Smultronstället i Söderköping.
Dagens tanke....om yranbilder.se....det är ett roligt jobb att fotografera för yranbilder.se, men det är ingen dans på rosor. Vi är igång gåendes och ståendes 7 timmar per kväll i ett sammelsurium av ljud, oljud, musik, folk....sen sätter sig Petter hela natten och redigerar alla hundratals bilder vi fotografer kommer hem med och lägger ut på morgonkvisten på webben.