13 januari 2011

Lite låg....

I morse -- som alltid får jag förmånen att endera möta soluppgången på mina resor, eller följa den på väg ner....Här några bilder från ottan och solens ankomst....

Ikväll är jag lite frusen, beror ju på att jag kör ren kur nu och då blir man frusen inombords. Blir också lite seg och låg, det är ju såååå tråkigt att bara dricka. Idag blev det också lite för mycket kväll kvar, och för lite näring, så ja, det är väl bara att fajtas vidare! Känns ändå bra i kroppen, varje gång jag tar mig an den här rensningen liksom.
Timrå förlorade match ikväll och jag är ju här i Sörberge och hade kunnat gå dit, men valde en stund på Ikea istället -- hittade lite fynd och det var inge folk heller -- då är det gott att strosa runt.
Glädjande är ändå att få göra det jobba jag gör -- idag förmånen att få vara med ett av våra arbetslag och tillsammans fundera kring konfirmandarbetet! Jag lär mig så mycket vid de här tillfällena, jag har ändå världens bästa jobb!

Dagens tanke...om dagar som denna...idag blir det skönt att krypa ner i mors soffa! Tycker lite synd om mig själv, även om det är självvalt att bara dricka näringsdryck...längtar efter att få tugga! Men det kommer väl såna tider också, när fast mat står på menyn!