11 oktober 2010

Min bror och jag...


Jobb i Karlstad två dagar och nu fick jag äntligen en kort date med broder Tord. Vi ses inte så ofta och det handlar nog mest om att det var enklare förr, när barnen var mindre, men nu när hans barn vuxit upp (och övriga syskons också) med familjer, så är det nya människor som ska pusslas in i livspusslet.Sen är Karlstad och Östersund de städer man liksom "åker förbi", som Stockholm är, där jag träffar min storasyster betydligt oftare, eftersom vi och jag är oftare där.
Vi är fyra syskon och jag är yngst av oss. Vi är i olika fas i livet, eftersom det mellan mina bröder och mig skiljer 18 och 19 år. Jag har 13 år till min storasyster. Men spelar egentligen inte så stor roll -- som en gammal låt från Pontus och Amerikanerna sjöng..."min bror och jag, vi har kramats av samma mamma" =)


Dagens tanke....om gott möte med storebror...en kopp kaffe och en iste på Wayens coffee blev en skön stund att dela lite av vad som hänt och händer runt oss två. Gott att ses, vi är båda överens om att vi behöver hitta tillfällen att mötas oftare. Vore skoj att göra något alla fyra syskon ihop igen...det får vi jobba på!