22 september 2010

Erkänner....hösten ÄR här....


OK, med en sen utlandstripp, så har jag nu i två veckor trotsat tanken på höst och haft på mig shorts....(jaja, jag VILL att mina bruna ben ska få synas..!)
Men idag, när jag var ute och löpte en kort runda, så regnade det och var bara +7 grader och det var inte sååå skönt med shorts längre....även en vintermänniska kan tycka så....
Och när jag körde ut till golfbanan för att ta hem golfklubborna (tror ni inte att en liten mus hittat in i Petters bag och gnagt sig in efter lite mack-smulor), så är det jämtländska landskapet på väg att färjas i brungult (vi har så få färger här, eftersom det mestadels är björkar som är lövträd här), en del träd börjar tappa alla löv och det känns i luften att det är en sista suck innan det är dags för hösten att inträda på riktigt. Nu till helgen skulle det ju bli brittsommar i södra Sverige och uppe i norr hos Adam ska det komma snö -- Sverige är avlångt!

Dagens tanke...om hösten...hösten kan vara fin, men just nu är hösten lite trist; grå och regnig. Då hoppas man att vintern är på snabb ingång -- längtar!