02 juni 2012

Mönster att följa, mönster att förnya....

En dag hemmavid mitt i regnet och kylan och packning inför resan till Kiruna och studentfirande. för Adam. Det är en del som ska tas med och planeras och styras upp, men det är bara skojsigt såklart! Nu är det bara Adams sista vecka i skolan och sedan börjar en ny tid för honom, som vi absolut får stötta honom i.


Dagens tanke...om att ta nya kliv...historien är viktig att ha med sig, men det viktigaste är att spänna blicken framåt, att inte stanna kvar i gamla mönster, att våga ta tag i saker och förändra sig själv i en bra riktning. Det gäller oss alla och för mig är det viktigt att ingjuta det i mig själv för att förhoppningsvis andra ska våga göra det också!

Yo! Sushi

Igår fick jag mitt lystmäte -- Yo! Sushi, som är en fantastisk sushirestaurang från Storbritanien, som också nu startat en restaurang ¨på Gardemoens flygplats!





Så jag tog mig en tidig morgonpromenad genom Oslo och det var en vacker del att gå igenom Slottsparken och så tog jag mig ut i god tid till flygplatsen, "Lufthavn", som jag tycker är ett vackert namn på flygplats.


För jag hade bestämt mig - lunch på Yo! Sushi är värt allt!






Dagens tanke...om njutbar mat....mat finns i såna många goda varianter, jag är glad att jag fått redskap att kunna välja bra mat numer. Jag fortsätter med mitt program, som alltid, det går ju långsammare nu när jag äter vanlig mat, men det SKA gå neråt och efter sommaren är jag i mål, sen är det att stabilisera det hela --- för livet!