01 juni 2011

För dom har tagit studenten....!















Idag är det student här i Östersund och Adams gamla klass med bästa vännerna Anna, Maria, Andreas, Erik, Wille och c/o tar studenten! Vi var på plats vid hamnen, där Thomée kom med hela gänget från Östersunds gymnasieskola och Adams gamla klass SP08.
Vi hade såklart preparerat med blommor och studentskylt m.m. -- jätteskoj att få vara med när dom kom in till hamn som nybakade studenter!




Studentmottagning hos Hallbergs, så att vi fick fira Anna. Innan dess hann Adam och vi svänga till Andreas, Erik och Maria med presenter.



God mat, trevligt sällskap och härligt att se Anna en av milstolparna i hennes liv!

Tänkte på det idag, det knepiga med just den här livsriten är att man ska "se tillbaka" genom att hitta bilder från när dom var småttingar! Det är en slags retroframåtkick liksom!



Dagens tanke....om vägen mot vuxenliv....Tänk att de här nu är utbakade studenter, tiden går så fort! Och imorgon är den "ordinarie skolan" över, nu är det frivilliga studier som väntar, arbete, arbetslöshet eller annat spännande....Lycka till alla som börjar ett annat liv imorgon! Och kan jag vara till nån hjälp, hör av er!