14 oktober 2010

Myndiga barn...


"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra"
Visst är det skönt att vara säker, när man väl bestämt sig. Och det har vi -- börjat bestämma oss för röjningen på vårt rum, som används som "kontor". Det är en del att ta i där och det är tungt att orka göra det på sena kvällar efter jobbet, så vi tänker att det blir klart till helgen ändå.
Så ikväll skippade vi röj hemma och istället gick vi inte till grannen Maria, Adams kompis sen de var små, de är som syskon de här två egentligen. Hon är också ensambarn, så de har haft varandra liksom. Maria fyllde 18 idag, så vi fick tok-god tårta och kunde få fira den myndiga damen! GRATTIS MARIA!!!!

Dagens tanke...om alla våra myndiga barn...Adam och hans kompisar fyller ju 18 nu, en efter en. Det är en milstolpe i livet och nu börjar de sluta vara barn, nu är de i samhällets ögon vuxna. Bara så...över en natt! Ja, det är ju helt galet vad tiden bara springer iväg. Och för mig är det bara att bestämma sig att den högra foten är den högra och att följa med i skeendet att våra barn blir vuxna.