18 mars 2012

Fortsätter tuffa på...

Fortsätter fajtas med min viktreducering och har avverkat 9 veckor nu med måltidsersättning..., har inte ätit mat på 2,5 månad alltså, utan bara ersätter den med Itrims olika lågalori-ersättningar. Inget annat, inget godis, ingenting! Det går bra, riktigt bra. Inget sug efter käk på det sättet, men kan ibland få nån slags längtan efter några vissa saker.
Känner mig trygg i sitsen att veta vad jag ska äta och bävar lite för tider som kommer, då jag måste börja "tänka" på rätt sätt. Har inhandlat kokböcker nu, så jag försöker börja tänka och inspireras av att byta ut mina matvaror till sånt som är OK att äta för min del.

Dagens tanke...om min viktresa som fortgår...till påskveckan ska jag ha tagit totalt 20 kg, det är bara att tuffa på i samma takt. Jag har fortfarande inte vågat prova några kläder jag hängt bort när jag var större, få se när dom kommer fram. Jag går fortfarande i samma kläder, så folk märker inte så mycket tror jag. Men det jag märker är att jag inte har nån hälsporre längre, jag orkar gå i snabb takt, jag orkar träna intensivt och tänker nog öka på min träningsdos...tänk att jag aldrig trodde jag skulle få ordning på mig, min träning och min vikt! Men nu så, nu är det på gång! Innan sommaren ska det vara 30 kg bort och mitt försök är att om möjligt ta 40 kg innan året är slut! Yes!