13 augusti 2010

Don´t wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect!



Igår var Adam och jag till Hara bryggcafé -- ett underbart ställe längs Storsjöns strand, där vi käkade våfflor, nachostallrik och mådde gott en stund! Riktigt härligt och mysigt, dit vill man ju ofta ju!
Idag blev det äntligen klart med sjukskrivningsperioder för min sjuka sommar och det känns bra att få ett sjukintyg av läkaren, så att jag inte behöver ta semesterdagarna till detta...
Kruxet är att jag får så mycket sparade semesterdagar, men jag får väl vara långledig nån gång istället!

Adam och jag tog en runda golf i dag, 100% luftfuktighet, men vi spelade riktigt fint! Det är mysko -- Adam och jag kan spela fint ihop en sällskapsrunda, medan vi har haft knöligt ihop vid partävling. Petter och Adam kan inte spela något ihop, spelar den ene bra, spelar den andre uselt...men Petter och jag kan, så det är väl jag som är nåt slags valium, som lugnar ner herrarna!
Dagens tanke....om nära njutningar....jag och min familj är inte riktigt bäst på att vara "turist hemma", trots att det finns så mycket att se och göra i närområdet. Istället tänker man att man ska åka långt bort för att uppleva, när det istället går att ha fina upplevelser i närmiljön!