02 september 2010

En snabbvisit i födelsestaden...

Efterfrågad för föreläsning i Karlstad idag och det är alltid trevligt med besök i min födelsestad, eftersom jag är värmländska som start.

Gick förbi en restaurang som min mamma jobbat på när hon var ung...tiden går, men ändå finns saker som består!

Men måste säga att den mest öde flygplats jag varit med om är Karlstads....inget öppet, inte en människa...riktigt läskigt faktiskt! Men heja Skyways som har hedern i behåll och bjuder på fika på planet, utan att ta betalt!

Har ju min bror med familj i Karlstad, men hann inte med att visitera det gänget idag, var bara i stan för jobb och nu på väg tillbaka till Stockholm och Arlanda, där jag sover inatt!

Så dags att försöka ta sig en tidig kudd-date, för i morgon bitti (eller läs i natt, när ni alla sover som skönast) så ringer alarmet klockan halv 4.....frukost halv 5 och transferbuss kl 5 till utrikesterminalen på Arlanda.
För imorgon bär det av mot Kreta. Ska på utbildning kring konfirmander med särskilda behov under en vecka. Vi ska vara på ortodoxa utbildningscentret och det ska bli riktigt spännande!
Och lite skönt också, att få lite sol på kroppen, +29 grader varmt...längtar!

Dagens tanke...om att åka utomlands....jag åker mycket i jobbet och en del utomlands, men till Kreta har jag inte varit utan familjen...blir mysko....! Måste också bara fundera hur den tänkte som hemma i Östersund nu står åtalad för smuggling för att han tagit in 1300 liter starksprit till sin 40årsfest...jag hade vin till maten på min 40årsfest, men det var inga 1300 liter direkt....det står inte heller hur många som skulle festa till på de där 1300 litrarna...hmmm....där spriten går in, där går klokheten ut!