07 maj 2012

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar-musikalen på svenska med Ola Salo i huvudrollen stod på programmet på lördagskvällen. Jag, Petter, min syster Inger och min svåger Håkan gick på Göta Lejon och såg den och det imponerade! Det var riktigt bra översatta texter och det var bra agerande, dansande, sjungande! Kul att få se den igen, har sett den i tidigare versioner också....

6 storlekar mindre....;)

En underbar weekend ihop med min syster och svåger i Stockholm, då vi har hunnit med många goa saker. Får nog ta en bit i taget tror jag!
Ett möte med mitt syskonbarn Kristofer och hans fina barn Oliver, Jonathan och Benjamin som var ute på cykel fick avsluta helgen idag.
I går fick vi också chans att träffa Adams gudmor Karin och vårt gudbarn Johanna, som kommit hem från utlandsjobb på GranCanaria. Så roligt att få mötas, det är inte så ofta, men vi ser fram emot att Johanna kommer upp till oss i sommar och sen ska vi åka ner till henne och se hennes jobb på Garbo (som Wallmans) på GranCanaria.

Måste bara visa kvällens måne hemifrån Frösön -- den är helt full och otroligt vacker! Den kallas för Supermåne, som den blir en gång om året ungefär, när den äggformade banan är så nära jorden samtidigt som den är i fullmåne...

Dagens tanke...om en weekend full av härliga ting...det kommer vara gott i hjärtat med så många upplevelser på en och samma gång. Glad att ha fått en fin helg ihop med Petter och att ha fått "fira" min stora viktnedgång med att idag köpa kläder i 6 storlekar mindre än förut -- det är helt otroligt att få gå in på "vanliga" affärer och hitta något, då jag sedan länge varit hänvisad till tält-avdelningen eller alla dessa plus-storlekar som jag är ofantligt trött på! Glad och shoppingsugen....;)