27 oktober 2011

Solkysst....



Den här hösten har varit otroligt vacker med mycket sol! Men jag som är lite solberoende längtar efter att bli solkysst, precis som de här körsbärstomaterna jag hittade idag -- jag blev glad på affären!


Dagens tanke...om solberoende....nu när det blir som mörkast, så sätter mina pigment igång att skrika efter solljus och när vi går in mot februari då solens strålar kittlar på näsans fräknar, så mår man riktigt gott! Längtar efter att bli solkysst!

Lyckligt lottad!


Det finns flera program på TV:n, där man får följa polis, ambulans, brandmän och andra inom blåljus! De programmen följer Petter och jag slaviskt, det är såååå spännande!
Just nu på "112 på Liv och Död", så får vi bl.a. följa ambulanshelikoptern här i Östersund, som åker över hela Jämtland och Härjedalen.
Ikväll var det vyer över bl.a. Frösön och hemma här -- på första bilden syns Östersund i bakgrunden och nere till vänster syns ett område med rött tak och rosa hus -- där bor vi i Vallaskogen! Huset som det syns med gaveln vriden är vårt hus!

Den andra bilden syns Frösön i bakgrunden och så är det Östersunds stora kyrka mitt i bild och strax utanför höger kant, är mitt jobb....;)
Håll med om att det är vackert -- brukar alltid säga att det är en stor förmån att bo här!

Dagens tanke...om att bo där det är som bäst...det är vackert på många platser i hela världen, det är många som tycker att dom bor riktigt bra. Och det är underbart så! Jag får dessutom bo med utsikt över fjällvärlden och så ser jag Storsjön nedanför vårt område och det går inte riktigt att värdesätta med ord, det är bara helt galet bra att få leva och bo nära det bästa naturen och med frisk luft att andas! Jag är lyckligt lottad!