31 maj 2010

Visbyglass -- den bästa av alla!!!

Personalresa till Gotland med hela stiftskansliet den här veckan och jag är i himmelriket -- jag ska få köpa Visbyglass -- denna rollsroycen av glassar!!!

Den finns bara här i Visby och den är helt handgjord på lilla fabriken mitt i stan. Glassen har italiensk touch men med svenska råvaror, inga tillsatser eller konserveringsmedel och blir helt outstanding kvalitetsmässigt. Det går inte att äta annan glass efteråt! http://www.visbyglass.se/

Så....vi kastade oss ner till hamnen och innan Micke som äger Visbyglass stängde igen, så fick vi komma in och köpa glass! Idag blev det favoriten sockerkakssmetsglass, marängglass, passionsfruktsglass och pannacottaglass! Maräng och pannacotta är nya favoriter i den här långa raden av glassar och imorgon blir det nya smaker att äta!!!


Dagens tanke...om bästa glassen...Visbyglass gör saken helt rätt -- är det violglass är det äkta violblommor, är det flädersorbet, så är det fläderblom som gör smaken, är det lakritsglass är det riktig lakrits...ja, det här är helt otroligt gott, missa inte denna när ni åker till Gotland och Visby! Jag skulle kunna flytta hit till ön, bara för glassen!