23 januari 2011

Gäster med gester...


En helg med gäster från Gävle -- vi har haft familjen Holmström hos oss i helgen och det var länge sen vi sågs och umgicks.
Ulrika är ju en av mina "KU:are" från Hofors, så vi har känt varann sedan 25 år tillbaka -- helt otroligt vad tiden går fort eller är det så att det har gått lång tid?
Tacomiddag fredag kväll, igår lördag åkte grabbarna i Gustavsbergsbacken en stund medan Petter och Bertil botaniserade i slalomklubbens café. Ulrika och jag fick en stund på stan. På kvällen blev det köttfondue och Gino i efterrätt -- kiwi, blodapelsin, äpple, banan, vindruvor, physalis och lite bär med riven vit choklad på in i ugn några minuter på hög värme -- mums med glass eller vaniljsås till! Yammie!
Tyvärr förlorade Timrå match mot Modo så nu ligger dom näst sist i tabellen -- uselt! Nedflyttning väntar!
Idag söndag så blir det pasta och kasslersås innan gänget åker hemåt igen och nu har vi kompenserat allt matintag genom att promenadbandet kom fram för att göra nytta!
Dagens tanke...om reunion....det är ju alltid så roligt att få mötas och det vore så skoj att ha en reunion med gamla KU-gänget från Hofors-tiden -- vi hade mycket skoj ihop!