02 september 2012

Utbildning för unga konfirmandledare!

En utbildningshelg kring unga konfirmandledare i Vålådalen och Trillevallen, min roligaste arbetsuppgift. 
Och denna gång var det "bara" 350 personer på plats för Steg 2-, Steg 3 och Handledareutbildning. Vi slår ju rekord återigen och med Steg 1:orna är det 550 personer totalt! Fantastiskt! Jag är lyckligt lottad som har det här arbetet!

Det hela blir en påse gott och blandat (på bilden "Rättvisa Möss") som jag ansvarar för, där allt möjligt ska klaffa, från transporter, krisplaner, scheman, logi, specialkost, föreläsare, gudstjänster, gäster, avtal, ljud och ljus, sjukvårdsväskor, material, hämtning och lämning av folk, bokning av bussar, husvärdar, inköp, fotografering, skriva intyg för hand till alla 350, föreläsningar för egen del, förhandlingar om priser, matkoll och allt annat som ska funka. Me like! Det här är vad jag kan och passar för! Och jag är tacksam för alla som hjälper till med detta! Utan er vore detta inget!
Dagens tanke...om den här utbildningen jag startade 1999....Idag, efter att hittills utbildat flera tusen unga ledare i vårt stift, kan jag se frukterna av arbetet med gamla deltagare, som idag är engagerade, anställda i vår kyrka. Det är såååå läckert!
Och jag får hela tiden bekräftelse på teorin som stämmer -- ger man unga människor en möjlighet, så får de en erfarenhet för livet!