28 mars 2010

Psycho...

Igår kväll manifesterade vi med Earth Hour och släckte ner och tände ljus, riktigt trivsamt ju, men det tråkiga var att det var långt ifrån släckt i grannskapet...


En lugn söndag, med småplock, studier (som vanligt), vila, hockey på TV, planering för påsken och för Adams 18årsfest nästa söndag.
Ute blev det vinter igen, när det igår kom ner nysnö, samtidigt som Adam pratat om att när han kommer hem så åker moppen fram...njae, kanske....återstår att se vad veckan har att erbjuda, men fortfarande vinter på Frösön.

Vårt dopfadderbarn Emma är ju artist och sångerska i gruppen Sheelah och hon är ju den som varit med allra längst i den (tidigare Caracola). Nu har den nyaste tjejen i gruppen redan slutat efter 1 år bara, så Emma och Emmelie fortsätter som duo. De är i studion och spelar in och en av de nyaste låtarna som är deras heter Psycho. Den finns med i en tävling, så jag uppmanar er att gå in och ge många stjärnor och rösta på den! Jag gillar låten riktigt mycket, den har snurrat idag här hemma...
Önskar de båda lycka till -- det blir tokbra med E&E i Sheelah!!! Stor kram!
Sheelah (Emmelie och Emma) -- bild lånad från sidan ovan...

Dagens tanke...om Sheelah....det är en tuff värld att vara artist och nu i Sverige kommer så många från ingenstans, får all hjälp via TV-program och annat. Sheelah har verkligen kämpat på länge, fajtats med hela den här snurriga artistcirkusen med skivbolat, management, PR-folk m.m. och förhoppningsvis kan den här åtgärden, med eget material, bra låtskrivare, eget klokskap och folk att lita på runtomkring få Emma och Emmelie att lyckas ännu mer. De här båda är riktiga entertainers, de ger allt och är grymma på scenen....för att inte tala om att de är duktiga att sjunga!! Klart man är stolt gudmor...LoveU Emma!