16 mars 2010

Tired Tisdag

Ja, det är svårt att vara distansmamma....i gårkväll gjorde Adam en switch och landade så i backen, allt väl så långt, men sen landade han bakåt och slog i bakhuvudet....
Så efter samtal med sjukvårdsupplysningen, så skulle han checkas av först varje kvart, sen varje halvtimme och sen en gång i timmen....hmmm....inte enkelt när man är 82 mil ifrån.
Svårt att få tag på och ge ansvar till nån kompis också...så jag ringde honom hela natten och checkade av hur läget var och skönt nog, så verkade det inte vara så allvarligt nu idag, det känns ju riktigt bra det...

Idag har jag varit i Stockholm på kursdag och behållningen där var att jag fick träffa Emma på lunchen och fick en timme med henne! Riktigt härligt, så sällan vi ses!Grattis Emma på din dopdag idag, 22 år sedan hälsar dina dopföräldrar!


Dagens tanke....om efterlängtad sömn....så från att jag igår morse klev upp klockan 04.45 och skjutsade Adam ut till flyget, så har jag nu 1,5 dygn senare inte sovit många minuter eftersom jag själv igen skulle upp 04.45 imorse för att flyga till Stockholm, så nu ikväll har jag i stort sett varit vaken 43 timmar. Jag frestades att sova på flyget hem ikväll, men tordes inte, hade väl inte vaknat alls då...men nu -- dags att sova!