20 januari 2010

Valår....

I år är det valår och idag var det en liten hetsk partidebatt, valårets första mellan oppositionen och regeringspartierna...som vanligt pajkastning på hög nivå och det får de betalt för...de har säkert 5 gånger mer månadslön än gemene man, för att snacka massa dynga!
Ett utdrag ur dagens debatt:
Fredrik Reinfelt till Mona Sahlin: - Var är jobben?
Mona Sahlin leende: -- Jag förstår att du frågar hur jobbpolitiken ser ut, för du verkar inte ha en aning om det.”

Jorasatte....sandlådenivå och dessa tramsnissar styr över Sverige, över mitt jobb, över mina pengar, över mitt samhälle, över mitt liv -- kom igen nu, väx upp och gör något bra för oss i Sverige!
Något ljus i mörkret är att George Clooney kommer till Östersund för att spela in en storfilms öppningsscen...e inte det smått fantastiskt eller hur? En världsstjärna på plats här hemma hos mig?! Trevligt trevligt...
Idag gick jag förbi brandhärjade huset här i stan -- det är ju tragiskt, förhoppningen nu är att det är elfel och ingen mordbrand...! Men riktigt riktigt mycket förstört och utanför stod många saneringsfirmor för att göra sitt tunga jobb.

Dagens tanke...om partipolitik...jag har inget till övers för partipolitik, ingenting! Varför kan man inte skippa partier i Sverige och istället välja bra folk som styr i våra styrande instanser, som vill värna om det allra bästa för alla? Och partipolitik i kyrkan ska helt elimineras, det är helt fel, andra värden ska styra där!