10 februari 2011

Vintervackert och lite vintersjukt...


Fortsatt sköna vinterdagar med sol som strålar och vintervitt överallt. Idag en promenad i det vackra och så kunde också Kebnekajsemassivet visa sig, fjällen bakom de två vindsnurrorna till vänster. Otroligt vackra fjäll och Kebnekajse är mäktigt i sig. Skulle önska få gå upp dit nån gång. Och Adam har den utsikten från sin balkong -- vilken förmån.

Lite härliga vinterbilder med alltifrån dagbrottet här bredvid till gruvan som syns mellan husen.

Jag försöker bara ta in vintersolstrålarna, det är underbart och fräknarna får gärna komma fram.

Adam fortsätter vara vinterxxxxsjuk och det är på bättringsvägen, men han får skippa tävlingen i Åre, ingen idé när han inte är OK. Vi avvaktar hemfärd också några dagar.
Ikväll, för att inte osa ner lägenheten för Adams skull, så blev det en Empes grill för oss två. Empes är en klassiker i Kiruna, fantastiska hamburgare. Gottis tottis!

Jag åkte iväg på föräldramöteskväll på Rymdgymnasiet i fyra timmar, alltid intressant men ikväll var jag enda föräldern från VIG 2:orna där.

Dagens tanke...om att det inte alltid blir som man tänkt sig...Två saker är svåra att styra -- vädret och sjukdomar. Det är bara att försöka anpassa sig till det hela, Adam får skippa jibbtävlingen i helgen och vi fick avboka Johannas date hos oss. Men det kommer nya tävlingar och vi får träffa Johanna senare! Det viktiga är att Adam blir piggelin igen -- krya på dig älskade!