25 oktober 2012

GRATTIS EMMA!

Underbart -- idag kom det mycket snö här och jag njuter medan andra bara tjuter!
Trixet är väl att det blev lite väl halt av den snön som kastade sig ner idag och jag hade sommardojjorna på jobbet i morse...men vad gör väl det? INGET!
Kom igen nu vintern!
jag blir levande, glad och lycklig över snö! Varför leva utan? Det är väl bara blommorna som längtar till andra tider kantänka...

På tal om blommor -- den vackra blomman EMMA fyller 27 idag!
Grattis på din dag mitt dopfadderbarn! 
Du är värd alla vackra blommor i världen!

Dagens tanke...om Emma...vi har fått följa Emma sedan hon var liten och fick bli hennes dopfaddrar -- en gudagåva faktiskt, tack till föräldrarna Karin och Tommy som ville dela det här med oss. Att ha ett dopfadderbarn är ett ansvar livet ut, när det gäller att följa den här människans kristna väg.
Och för vår del, så har Emma och hennes lillasyster Johanna också varit och är som "våra" älskade döttrar... Nu ska hon själv bli mamma (och jag får låna lite "mormor-feeling", eftersom jag aldrig annars kan bli det) och det ska bli så spännande att följa hennes nya liv med ett nytt liv som kommer till världen och förhoppningsvis får några av hennes och Daniels kompisar förtroendet att bli den lille killens dopfaddrar!