10 juni 2010

Midnattssol 10 juni kl. 01.00 och 0 grader....


I natt var Petter och jag uppe på toppen av Luossabacken och fotograferade midnattssolen som låg över Kebenekajsemassivet. Otroligt vackert och mycket mäktigt och märkligt. Midnattssol går inte riktigt att beskriva, ljuset är magiskt och det är riktigt svårt att sova i full strålande sol, kroppen ställer in sig på att vara vaken. Igår fick vi ändå upp mörkläggningsgardiner, så inatt blev det faktiskt annan känsla i kroppen, den gick i viloläge!

Golvet inlagt och jag inser alla dolda talanger hos min älskade make -- han är golvläggare också! Vid sidan av allt annat som han kan! Fantastiskt! Adam hjälpte till trots trötthet, han kom hem 03.30 inatt efter att VIG filmat i midnattssolen.
Ja, nu är det bara lite golvlister kvar, så närmar det sig färdigt. Det blev riktigt fint med trägolv -- klickgolv. Men det klickar som aldrig när man lägger det, undrar varför det heter så?
Dagens tanke....om veckan i Kiruna...ja, det enda vi sett den här veckan är när vi käkat mat, handlat på Coop Forum Bygg och ja igår var vi uppe miss-i-nassen och kikade på solen. Annars har vi sett lägenhetens fyra väggar inifrån och jobbat hårt hela vakna tiden. Blir skönt när vi har den klar. Det som är bra är att den blir i fint skick för försäljning om 2 år, när Adam är klar med sin utbildning.